Boktips för hängmattan

Jag vill passa på att rikta ett stort tack för alla hejarop, gilla-markeringar och förhandbeställningar av ”Välkommen in i min garderob”. Ert stöd värmer mitt hjärta! Fortsätt gärna att dela bloggen, hemsidan och min Facebooksida med andra som skulle kunna vara intresserade.

Idag sitter jag och njuter in helgen i parken tillsammans med en ovanligt sällskaplig liten svart rödstjärt, och en god bok. Vi är många som gärna läser på sommaren, och ännu dröjer det några månader innan det förbeställda exemplaret av ”Välkommen in i min garderob” landar i brevlådan. Därför har jag lagt till en sida med boktips här på hemsidan, för den som redan nu vill läsa berättelser om att vara gay i en frikyrklig kontext, eller kanske passa på att fördjupa sig i frågor kring samkönade relationer och bibeltolkning under semestern. Boktipsen hittar du HÄR.

En fortsatt skön sommar önskar jag er alla!

/ Anton