Intervjuad i P4 Jönköping

I förmiddags pratade jag med Hasse Pettersson i Sveriges Radio, P4 Jönköping. Det var såklart nervöst, eftersom det var den första livesändningen för min del. Jag tror ändå att det blev ganska bra. Eventuellt får jag komma tillbaka som gäst till studion senare i höst, i samband med boksläppet, men det återstår att se. Lyssna till intervjun HÄR. (Intervjun börjar 1:41:00)

2 reaktioner på ”Intervjuad i P4 Jönköping

  1. Vad roligt Anton👍🏻 Det ska jag gå in och lyssna på. Jag har förbeställt din bok och ser fram emot att den ska dimpa ner i brevlådan.
    Så bra jobbat och roligt att du fått den antagen av ett bokförlag.
    Hoppas du har det bra på alla sätt och vis. Lycka till med allt framöver och va rädd om dej
    Kram och hälsningar Liselott Vrigstad

Kommentarer är stängda.