Litterär Salong i Göteborg

Hej!

Onsdagen den 15 augusti kommer jag att delta i ”Litterär Salong” i Betlehemskyrkan, Göteborg. Kvällen arrangeras som en del av EuroPride Göteborg och samtalet kommer att ledas av Lars Gårdfeldt – präst, författare och hbtq-aktivist. Det är en ära för mig att bli inbjuden, och jag hoppas att många av er också vill vara en del av kvällen. Gör en notering i kalendern, så se vi där!

Vad: Litterär salong med Lars Gårdfeldt
När: Onsdagen den 15 augusti kl 19.00-20.00
Var: Betlehemskyrkan, Göteborg

Tips: Från klockan 20.00 kommer Lars att samtala med några av författarna till antologin ”Välkomna varandra – bejakande perspektiv på homosexualitet i frikyrkan”. Stanna gärna och lyssna på det samtalet också.

Med värme,
Anton

2 reaktioner på ”Litterär Salong i Göteborg

  1. Trevligt.Då ska jag komma o lyssna.
    Känner Lars sen många år.
    Det var jag som skrev några rader till dej tidigare i år efter ”påhejningar” av Annika Karlsson i Vrigstad som jag fått upp kontakten med igen efter många år.
    Ska bli intressant att höra dej.
    Ha det gott tills dess!!

Kommentarer är stängda.