Anton Lundholm, Korsordskonstruktör

KLURIGA KORSORD


Några exempel på mina bildkorsord :


VANDRARE
Format: ”mini” 8×11
Svårighetsgrad: 3/5

BYGGPLATS
Format: ”fönster” 17×11
Svårighetsgrad 3/5

Att lösa korsord kan liknas vid en svensk nationalsport, och ett välkonstruerat och lagom klurigt korsord är uppskattat i såväl publikationer som privata sammanhang.

Jag erbjuder professionella korsord i olika storlekar och svårighetsgrader. I kolumnen till vänster finns några exempel att ladda ner och lösa. Mycket nöje!


PUBLIKATION

Jag erbjuder bildkorsord, traditionella korsord och ordflätor till publikationer av olika slag. Kanske vill ni ha ett unikt bildkorsord med ett särskilt tema? Efter överenskommelse skapar jag något som passar just ert sammanhang.

PRIVATPERSON

Ett bra korsord förgyller födelsedagen, bröllopet, eller företagsfesten. Det kan också vara en uppskattad present med personlig touch. Efter dina önskemål skapar jag något som passar dig och ditt sammanhang.

BESTÄLL KORSORD

– Bildkorsord, ordflätor och traditionella korsord

– Storlek och svårighetsgrad efter önskemål

– Unikt skapade för varje sammanhang

– Speciella teman och innehåll efter önskemål

– Levereras som tryckfärdig PDF- eller bildfil

Anton Lundholm
Korsordskonstruktör

Jag är född och uppvuxen i ett litet samhälle på det småländska höglandet. Numera finns jag i Stockholmsområdet, och arbetar bland annat med att konstruera korsord.

Jag började konstruera korsord redan som barn och har sedan dess utvecklat mitt intresse till att idag kunna erbjuda snygga och kluriga korsord till såväl publikationer som privata sammanhang.

Bildkorsord, ordfläta eller traditionellt korsord?